Investimi në sektorin e energjisë, dy miliardë euro për 10 vite
10/08/2018 15:37

Rreth dy miliardë euro do të duhet të investojë Shqipëria në sektorin e energjisë elekterike për dekadën e ardhshme, dhe të gjitha këto para do të jepen nga buxheti i shtetit.