Investimi i ri nuk eliminon radhët në doganën e Morinës
09/08/2018 12:47

Edhe pse Bashkimi Europian ka financuar një milion euro për ambientet e reja të Pikës së Kalimit Kufitar të përbashkët mes Shqipërisë dhe Kosovës, udhëtarët ankohen për vonesa.