Investigimi i “The Guardian”: HEC-et po shkatërrojnë Ballkanin
21/02/2015 00:00

Gazeta prestigjoze “The Guardian” jep alarmin se ndërtimi i mijëra hidrocentraleve po vë në rrezik lumenjtë e Ballkanit dhe ekosistemet përreth tyre.