Interpelanca për Seitin, ministrja Gjoni paralajmëron hetime për paraardhësit
08/02/2018 12:23

Në një interpelancë të thirrur nga opozita për ekstradimin e Nezar Seitit, ministrja e Drejtësisë Etilda Gjoni deklaroi se ka vepruar mbi bazë të dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës, siç është vepruar në të gjitha ekstradimet.