Instituti i Vjenës: Shqipëria, rritjen e tretë ekonomike në Europën Qendrore e Juglindore
13/03/2018 20:48

Instituti i Vjenës për Studime Ekonomike deklaroi se vendet në zhvillim të Europës do të shënojnë sivjet rritjen më të lartë ekonomike në shumë vite.

“Salillari”, në tender pa rivalë për “Unazën e re”
17/12 15:21
Të dhënat e Bankës së Shqipërisë, turizmi me 1.5 mln euro xhiro
16/12 17:29
INSTAT: Papunësia u ul; Të dhënat zyrtare për tremujorin e tretë të këtij viti
12/12 23:16
Asistencë amerikane për OSHEE-në
12/12 17:06
Në tender me bilanc fals
12/12 15:26
Paralajmërimi i zymtë i FMN-së: Re stuhie po mblidhen sërish
11/12 20:04
Dunwell, garë fiktive në OST për tenderin 12 mln euro
11/12 15:34
“I pamundur dyfishimi i buxhetit”; Ekspertët e arsimit: 5 përqind?! Duhet një dekadë
10/12 15:17
Legalizimet e unazës së madhe, gazetari Klodian Tomorri raporton nga Aluizni
07/12 13:03
Të dënuarit nuk marrin fonde; Miratohet projektligji, por deputetë të PS mendojnë ndryshe
05/12 15:38
Shpenzimet për arsimin; Shqiptarëve iu rëndon më shumë shkollimi
05/12 15:09
Buxheti, 8 miliardë lekë më pak; Shkak kursi i euros
04/12 15:16
Ngërçi i kreditimit. Ekspertët: Shkak, kërkesa e pakët e biznesit
30/11 15:07
Ekonomi jopatriotike. Mes Shqipërisë dhe Kosovës, kufi me taksa dhe burokraci
28/11 15:27
Paga që ndal emigrimin. BERZH: Mjaftojnë…
27/11 15:23
Zero taksë për shqiptarët, efektet në ekonominë e Shqipërisë dhe të Kosovës
26/11 15:22
Banka e Shqipërisë nuk merr dot vendime
26/11 15:13
Kostot e “Unazës së re”, ARRSH: 30 mln euro vetëm mbikalimet
23/11 14:09
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 20:32
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 15:49