Inflacioni në Venezuelë, pranë 1 mln përqindëshit
08/11/2018 14:18

Çmimet në Venezuelë janë rritur me 833.997 për qind në 12 muaj dhe këtë e tregon një raport i publikuar nga Kongresi i kontrolluar nga opozita.