Impianti i mbeturinave në Sharrë, Rama: Nuk ndot mjedisin
25/05/2018 15:30

Kryeministri Rama vizitoi vend ndërtimin e impiantit të trajtimit të mbetjeve në Sharrë të Tiranës, ku u njoh nga investitorët dhe ekspertët e zbatimit të projektit e njohën me standardet e tij.