Ilaçet nuk “flasin” shqip. Në treg në gjuhë të huaja, në kundërshtim me ligjin
08/11/2018 21:20

Në tregun farmaceutik gjen barna që kanë fletët shoqëruese në gjuhën turke, atë angleze, atë gjermane, apo pothuajse në të gjitha gjuhët e vendeve europiane. Por, me informacion në gjuhën shqipe janë të pakta medikamentet që shiten në treg të hapur.

Mungojnë 31.800 maturantë; Të rinjtë arsimohen më pak dhe emigrojnë më shumë
20/11 22:30
Qumështi “depo” infeksionesh. Në treg me bakterie 320 herë mbi normën
20/11 19:36
Kariotipi nuk kryhet në shtet prej 7 vitesh, shkak mungesa e reagentëve
18/11 14:39
Vërshimet e Vjosës, ndërtohen 5 argjinatura në Mifol
18/11 14:37
Hapen zyrat e reja të Njësisë 8, Veliaj: Përfitoni nga amnistia, deklaroni vendbanimin
18/11 14:35
Rritet numri i diabetikëve. Lushnje, analizat në qendër të qytetit
11/11 15:35
Ilaçet nuk “flasin” shqip. Në treg në gjuhë të huaja, në kundërshtim me ligjin
08/11 21:20
Hipokrati/ Brenda trurit të një bixhozçiu. Vlerësimi klinik i një të sëmuri nga bixhozi
03/11 22:15
Protestë kundër ndotjes në Sukth, bllokohet përkohësisht rruga
03/11 17:04
Varësia nga videolojërat, psikologët: Mund të sjellë çrregullime serioze te fëmijët
31/10 23:53
Goditja në tru, shifrat në rritje, mjekët zbulojnë shkaktarët
30/10 21:12
Kufizimi i pijeve energjike. Nutricionistët: Kanë pasoja
28/10 20:52
Mjeshtri i çative në Gjirokastër, 85 vjeç dhe nuk i ndahet zanatit
28/10 17:05
Shpëtohen kafshët e Fierit. Nga kopshti zoologjik privat transportohen në Tiranë
28/10 16:54
Të sëmurët mendorë kthehen në shtëpi
26/10 20:19
Rruga e rrezikshme për në shkollë
22/10 12:24
Urgjencat nuk kanë mjete
20/10 22:59
Nënë e bijë, të vetme; Babai nuk paguan detyrimin ushqimor prej 3 mijë lekësh
20/10 20:20
Ambulancë, shkollë dhe kopsht në Stan Karbunarë
16/10 12:30
Studentja në karrige me rrota/ Historia e Eligertës, e paralizuar që 9-muajshe
15/10 23:34