Historia e filmit të animuar shqiptar
05/09/2018 15:48

Animacioni shqiptar është pak i njohur për publikun, megjithatë magjia e filmave imagjinativë të bërë me argjil, vizatim dhe prerje, rikthehet për shfaqe të veçanta për publikun. Duke nxjerrë në pah edhe punën e artistëve të talentuar dhe ëndërrimtarë.