Hipokrati – mbipesha dhe obeziteti, të shtunën, ora 18:20, në Top Channel
12/10/2018 14:06

Këtë të shtunë, në emisionin “Hipokrati” , mbipesha dhe obeziteti. Përse kjo epidemi globale është problem edhe në Shqipëri? Përse gjithnjë e më shumë njerëzit po zgjedhin operacionet për ngushtimin e stomakut? Si të jetojmë shëndetshëm dhe çfarë të hamë në një vend ku siguria ushqimore është problematike? Gjithçka në Hipokrati - Shëndet për të gjithë, të shtunën, ora 18:20, në Top Channel.

Emisioni i plotë: Hipokrati, 16 Shkurt 2019, Kontrolli shëndetësor periodik
16/02 20:58
Sonte në Hipokrati – Kontrolli shëndetësor periodik
16/02 12:19
Emisioni i plotë: Hipokrati, 08 Shkurt 2019, Çrregullimet e ritmit të zemrës – Top Channel
09/02 19:31
Hipokrati, 08 Shkurt 2019, Ushqimi dhe ushqyerja, si ta mbajmë zemrën të shëndetshme? – Top Channel
09/02 19:30
Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Elektrofiziologjia, teknika mjeksore që “zhduk” aritmitë – Top Channel
09/02 19:30
Hipokrati, 08 Shkurt 2019, Si kryhen ekzaminimet për kontrollin e zemrës – Top Channel
09/02 19:30
Sonte në “Hipokrati”, çrregullimet e ritmit të zemrës
09/02 12:57
Emisioni i plotë: Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Kirurgjia plastike – Top Channel
02/02 19:31
Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Paketa “One Life”, si të përfitojmë shërbim mjeksor falas?
02/02 19:30
Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Zmadhimi i gjoksit dhe eleminimi i dhajmit të barkut
02/02 19:30
Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Vizita te mjeku, cilat janë metodat më të fundit për trajtimin e lëkurës?
02/02 19:30
Emisioni i plotë: Hipokrati, 26 Janar 2019, Dermokozmetika
26/01 19:31
Hipokrati, 26 Janar 2019, Trajtimi i fytyrës, si kryhet mesoterapia?
26/01 19:30
Hipokrati, 26 Janar 2019, Mbjellja e flokëve, si funksionon metoda D.H.I?
26/01 19:30
Hipokrati, 26 Janar 2019, Dieta e shëndetshme, si të kujdesemi për lëkurën?
26/01 19:30
Hipokrati, 26 Janar 2019, Traktimi i lëkurës, si realizohet shkrirja e dhjamit?
26/01 19:30
Hipokrati, 19 Janar 2019, Dermatologjia
19/01 19:31
Hipokrati, 19 Janar 2019, Ndërhyrja kirurgjikale në lëkurë, heqja e nishaneve
19/01 19:30
Hipokrati, 19 Janar 2019, Vizita tek mjeku, si ekzaminohen problemet e lëkurës?
19/01 19:30
Hipokrati, 19 Janar 2019, Kanceri i lëkurës, si parandalohet melanoma?
19/01 19:30