Hipokrati, 8 Dhjetor 2018, Sistemi genito-urinar – Top Channel
09/12/2018 10:03

Moderatore: Oriela Kosho Të ftuar në studio: Dr. Aurel Janko & Dr. Dritan Alushani

Hipokrati, 19 Janar 2019, Dermatologjia
19/01 19:31
Hipokrati, 19 Janar 2019, Ndërhyrja kirurgjikale në lëkurë, heqja e nishaneve
19/01 19:30
Hipokrati, 19 Janar 2019, Vizita tek mjeku, si ekzaminohen problemet e lëkurës?
19/01 19:30
Hipokrati, 19 Janar 2019, Kanceri i lëkurës, si parandalohet melanoma?
19/01 19:30
Hipokrati, 19 Janar 2019, Dieta e shëndetshme, si të kujdesemi për lëkurën?
19/01 19:30
Promo – Hipokrati, dermatologjia, të shtunën, ora 18:20
15/01 17:04
Hipokrati, 12 Janar 2019, Mirërritja dhe zhvillimi i fëmijëve
12/01 23:51
Hipokrati, 12 Janar 2019, Si kryhen ekzaminimet te foshnjat & fëmijët? – Top Channel
12/01 19:30
Hipokrati, 12 Janar 2019, Ushqyerja, si të përzgjedhim ushqimin e duhur për fëmijët?
12/01 19:30
Promo – Hipokrati, Pediatria, të shtunën, ora 18:20
08/01 16:56
Hipokrati, 5 Janar 2019, Dieta Detox
05/01 23:02
Hipokrati, 5 Janar 2019, Ushtrimet fizike, si të harxhojmë kalori në kushte shtëpie
05/01 22:56
Hipokrati, 5 Janar 2019, Ushqimet pas festave, si mund të detoksikojmë trupin?
05/01 22:56
E keni tepruar me ushqimin gjatë festave të fundvitit? “Hipokrati” sjell dietat detox
05/01 10:54
“Hipokrati”, Dieta detox, të shtunën, ora 18:20, në Top Channel
03/01 12:36
Hipokrati, 29 Dhjetor 2018, Shëndeti oral
29/12 19:31
Hipokrati, 29 Dhjetor 2018, Vizita tek mjeku, si ekzaminohen problemet e dhembëve? – Top Channel
29/12 19:30
Hipokrati, 29 Dhjetor 2018, Ndërhyrja kirurgjikale, kur dhëmbët kërcenojnë jetën – Top Channel
29/12 19:30
Hipokrati, 29 Dhjetor 2018, Ndërhyrja kirurgjikale, si vendosen implantet dentare? – Top Channel
29/12 19:30
Hipokrati, 29 Dhjetor 2018, Dieta e shëndetshme, si të kujdesemi për dhëmbët? – Top Channel
29/12 18:52