Hipokrati, 8 Dhjetor 2018, Ndërhyrja kirurgjikale në fshikzën urinare, LiveMedicina – Top Channel
09/12/2018 10:00
Emisioni i plotë: Hipokrati, 15 Qershor 2019, Problemet e shtyllës kurrizore
15/06 21:30
Hipokrati, 15 Qershor 2019, Te mjeku neurokirurg për problemet e shtyllës kurrizore
15/06 19:30
Hipokrati, 15 Qershor 2019, Trajtimi i shtyllës kurrizore me kirurgji
15/06 19:30
Hipokrati, 15 Qershor 2019, Rehabilitimi i shtyllës kurrizore te fizioterapisti
15/06 19:30
Hipokrati, 15 Qershor 2019, Ushqimet që ndihmojnë kockat të jenë të shëndetshme
15/06 19:30
Hipokrati, 15 Qershor 2019, Paaftësa për punë dhe situata në zyrat e Kempit
15/06 19:30
Hipokrati, 15 Qershor 2019, / Histori personale, të jetosh me dhimbje të shtyllës kurrizore
15/06 19:30
Emisioni i plotë: Hipokrati, 08 Qershor 2019, Impotenca mashkullore
08/06 19:31
Hipokrati, 08 Qershor 2019, Rendësia e aktiviteti fizik për impotencën mashkullore
08/06 19:30
Hipokrati, 08 Qershor 2019, Trajtimi i impotencës me kirurgji
08/06 19:30
Hipokrati, 08 Qershor 2019, Impotenca mashkullore si tabu shoqërore
08/06 19:30
Hipokrati, 08 Qershor 2019, Tek mjeku androlog për të kuruar impotencën
08/06 19:30
Hipokrati, 08 Qershor 2019, Ushqimet që nxisin dëshirën seksuale
08/06 19:30
Emisioni i plotë: Hipokrati, 01 Qershor 2019, Artriti dhe sëmundjet reumatizmale
01/06 19:31
Hipokrati, 01 Qershor 2019, Tek mjeku për trajtimin e dhimbjeve reumatizmale
01/06 19:30
Hipokrati, 01 Qershor 2019, Trajtimi i artritit me ushtrime fizioterapeutike
01/06 19:30
Hipokrati, 01 Qershor 2019, Ushqimet që mbrojnë kockat
01/06 19:30
Hipokrati, 01 Qershor 2019, Trajtimi i artritit me fizioterapi
01/06 19:30
Hipokrati, 01 Qershor 2019, Vox Pop/ Si kujdesen qytetarët për dhimbjet reumatizmale?
01/06 19:30
Emisioni i plotë: Hipokrati, 25 Maj 2019, Trajtimet kozmetike
25/05 19:31