Hipokrati, 8 Dhjetor 2018, Dieta e shëndetshme, si të kujdesemi për problemet urinare – Top Channel
09/12/2018 10:02
Emisioni i plotë: Hipokrati, 16 Mars 2019, Shëndeti oral
16/03 19:31
Hipokrati, 16 Mars 2019, Implantet dentare, si kryhet ndërhyrja kirurgjikale?
16/03 19:30
Hipokrati, 16 Mars 2019, Estetika dentare, si kryhet vendosja e fasetave?
16/03 19:30
Hipokrati, 16 Mars 2019, Vizita te mjeku, si kryhen ekzaminimet për vendosjen e implanteve?
16/03 19:30
Emisioni i plotë: Hipokrati, 09 Mars 2019, Laboratorët mjekësorë
09/03 19:40
Hipokrati, 09 Mars 2019, Vizita te mjeku, si kryhet analiza e NIPT-it?
09/03 19:30
Hipokrati, 09 Mars 2019, Dieta e shëndetshme, cilat janë ushqimet që shkaktojnë intolerancë?
09/03 19:30
Hipokrati, 09 Mars 2019, Intoleranca ushqimore dhe alergjia molekulare, si kryhen analizat?
09/03 19:30
Hipokrati, 09 Mars 2019, Analizat e rralla, si kryhen dhe si sigurohet transporti ndërkombëtar?
09/03 19:30
Promo – Hipokrati, Analizat, në 18:20 në Top Channel
05/03 20:07
Emisioni i plotë: Hipokrati, 02 Mars 2019, Kujdesi në urgjencat pediatrike
02/03 19:31
Hipokrati, 02 Mars 2019, Bullizmi, shkaqet dhe ndikimi emocional te fëmijët
02/03 19:30
Hipokrati, 02 Mars 2019, Vizita te mjeku, si trajtohen urgjencat për trupat e huaj te fëmijët?
02/03 19:30
Hipokrati, 02 Mars 2019, Trupat e huaj, si duhet të kujdesemi në përzgjedhjen e ushqimit te fëmijët
02/03 19:30
Hipokrati, 02 Mars 2019, Kriptorkidismi, si trajtohen problemet kongenitale te fëmijët
02/03 19:30
Hipokrati/ Kujdesi në urgjencat pediatrike, të shtunën, ora 18:20, në Top Channel
01/03 13:33
Promo – Hipokrati, kujdesi në urgjencat pedriatike, në 18:20 në Top Channel
26/02 21:54
Emisioni i plotë: Hipokrati, 23 Shkurt 2019, Sëmundjet që prekin veshin, hundën, fytin
23/02 19:31
Hipokrati, 23 Shkurt 2019, Vizita te mjeku, si kryhen ekzaminimet e hundës dhe fytit?
23/02 19:30
Hipokrati, 23 Shkurt 2019, Rinoplastika, si kryhet rimodelimi i hundës?
23/02 19:30