Hipokrati, 29 Qershor 2019, Histori suksesi, si të shërohesh duke u ushqyer shëndetshëm?
29/06/2019 19:30

Stafi i emisionit Hipokrati sjell historinë e zonjës Teuta e cila duke rregulluar mënyrën e të ushqyerit arriti të rifitojë shëndet të plotë. Teuta ka disa muaj që përdor dietën e marrë nga dr.Antonio Turi dhe sot ka arritur të përmirësojë jo vetëm shëndetin e saj, por edhe të familjes.

Episodi i plotë: Spondiloza – Sëmundja e njeriut modern – Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:31
Vizita tek mjeku: Diagnoztikimi i spondilozës – Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:30
Intervistë me Dr.Çagatay Ozturk pas ndërhyrjes kirurgjikale të spondilozës – Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:30
Çfarë është spondiloza? – Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:30
Live medicine: Korrigjimi i spondilozës përmes ndërhyrjes kirurgjikale – Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:30
Cilat janë simptomat e spondilozës? – Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:30
Vox Pop: Sa ju ndikon ngritja e peshave në dhimbjet e shtyllës kurrizore?- Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:30
Si trajtohet spondiloza? Intervistë me Dr.Kursat Kara, kirurg ortoped – Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:30
Spondiloza, rëndësia e aktivitetit fizik – Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:30
Çfarë është skolioza dhe llojet e saj? – Hipokrati, 25 Janar 2020
25/01 19:30
Bebe dhe prindër falë shkencës, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:31
Vizita tek mjeku – Bebe & prindër falë shkencës, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Vox Pop: Si e shohin njerëzit fekondimin artificial? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Intervistë me Dr.Petrit Vasili mbi nënat mbartëse të shtatzanisë & rasti në Shqipëri, Hipokrati
18/01 19:30
Çfarë është infertiliteti? Intervistë me Dr.Handam Namli, eksperte infertiliteti në ITH
18/01 19:30
Fekondimi in vitro, vëçoritë e tij & mosha e gruas, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Dëshmia e një çifti që ka kryer fekondimin artificial – Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Sa zgjat proçedura e fekondimit & këshillat që i jepen një gruaje? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Këshillat e psikologes Dorina Bredhia për çiftet që ndërmarin proçedurën e fekondimit artificial
18/01 19:30
Lifestyle medicine: Këshillat përgjatë fekondimit artificial, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30