Hipokrati, 27 Korrik 2019,  Diarretë tek të rriturit dhe fëmijët, si janë rastet?- Top Channel 
27/07/2019 18:54

Diarretë e stinës janë një gjendje e zakonshme me rritjen e temperaturave. Fëmijët mbeten më të prekurit por edhe moshat e rritura ka një numer goxha të lartë rastesh. 

Emisioni i plotë – Hipokrati, Kujdesi ndaj lëkurës pas plazhit, 21 Shtator 2019
21/09 23:38
Hipokrati, Profil në 5 minuta, kompania Pastrime Silvio, 21 Shtator 2019
21/09 20:24
Hipokrati, Dermatokozmetika – Life Style Medicine, 21 Shtator 2019
21/09 20:23
Hipokrati, Oni Pustina, 21 Shtator 2019
21/09 20:22
Hipokrati, Dermokozmetika: Femra vs Meshkuj, 21 Shtator 2019
21/09 20:21
Hipokrati, Si bëhet vlerësimi i lëkurës pas sezonit veror?, 21 Shtator 2019
21/09 20:20
Hipokrati, Kujdesi ndaj lëkurës pas plazhit, 21 Shtator 2019
21/09 20:20
Të flasim për shëndetin/ Emisioni ‘Hipokrati’ në Top Channel vjen i ndryshuar
29/08 21:21
Hipokrati-klinika Brianza, Pjesa e 1,17 Gusht 2019
17/08 20:50
Hipokrati-klinika Brianza, Pjesa e 2,17 Gusht 2019
17/08 20:49
Hipokrati-klinika Brianza, Pjesa e 3,17 Gusht 2019
17/08 20:48
Hipokrati, 27 Korrik 2019,  Diarretë tek të rriturit dhe fëmijët, si janë rastet?- Top Channel 
27/07 18:54
Emisioni i plotë: Hipokrati, 27 Korrik 2019, Diarretë e stinës
27/07 18:30
Hipokrati, 27 Korrik  2019, Tek mjeku pediatër për diarretë e stinës – Top Channel   
27/07 18:29
Hipokrati, 27 Korrik 2019, Dieta e shëndetshme për diarretë – Top Channel
27/07 18:29
Hipokrati, 27 Korrik 2019, Trajtimi i diarresë nëpërmjet dehidratimit –  Top Channel
27/07 18:29
Hipokrati, 27 Korrik 2019, Sezoni i parë i Hipokratit, komente nga mjekët dhe ndjekësit
27/07 18:29
Emisioni i plotë: Hipokrati, 20 Korrik 2019, Mëlçia
20/07 19:01
Hipokrati, 20 Korrik 2019, Dieta e shëndetshme për mëlçinë
20/07 19:00
Hipokrati, 20 Korrik 2019, VoxPop/ Si kujdesen qytetarët për mëlçinë?
20/07 19:00