Hipokrati, 20 Korrik 2019, Trajtimi i variçeve të ezofagut
20/07/2019 19:00

Rreth 90% e pacientëve që vuajnë nga ciroza, një nga sëmundjet më serioze të mëlcisë, zhvillojnë variçe e në ezofag. Nga të cileve 30% e tyre u shkaktohet hemoragji. Parandalohet dhe trajtimi i kësaj problematike nuk bëhet vetem me ilaçe por duhet edhe me anë të lidhjeve të këtyre variçeve nëpërmjet një procedure endoskopike.

Laboratori Intermedica – Pararojë e Diagnostikës Shqiptare, Emisioni i plotë – 04 Prill 2020
04/04 21:59
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Intervistë me Dr. Vasil Llajo, President -04 Prill 2020
04/04 19:35
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Intervistë për Privatësinë & ruajtjen e të dhënave – 4.4.2020
04/04 19:34
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Privatësia dhe ruajtja e të dhënave të klientëve – 04 Prill 2020
04/04 19:33
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Intervistë për Analizën për gjendjen e kockave – 04 Prill 2020
04/04 19:33
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Ekzaminimi i mëlçisë me Elastografi – 04 Prill 2020
04/04 19:32
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Analiza për gjendjen e kockave – 04 Prill 2020
04/04 19:32
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Intervistë për Testin e Kancerit të Zorrës së Trashë -04.04.2020
04/04 19:31
Hipokrati: Laboratori Intermedica- Testi për Kancerin e Zorrës së Trashë – 04 Prill 2020
04/04 19:31
Hipokrati: Laboratori Intermedica-Intervistë për Analizën metabolike & diagnozën prenatale -4.4.2020
04/04 19:30
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Analiza Metabolike e të Porsalindurit – 04 Prill 2020
04/04 19:30
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Diagnoza Prenatale – 04 Prill 2020
04/04 19:30
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Egzaminimet që ofron – 04 Prill 2020
04/04 19:29
Hipokrati: Laboratori Intermedica – “Miqtë e Hipokratit na shkruajnë” – 04.04.2020
04/04 19:29
Hipokrati: Laboratori Intermedica -Roli i Vitamines D në Intolerancën Ushqimore-Diola Dosti-4.4.2020
04/04 19:29
Hipokrati- Laboratori Intermedica- Metoda për të kuptuar Intolerancën Ushqimore-Diola Dosti-4.4.2020
04/04 19:28
Hipokrati: Laboratori Intermedica-Aparatura për testin e Intolerancës ushqimore-Diola Dosti-4.4.2020
04/04 19:28
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Ushqimet pa gluten – Diola Dosti – 04.04.2020
04/04 19:28
Hipokrati: Laboratori Intermedica – Testi i Intolerancës Ushqimore – Diola Dosti – 04.04.2029
04/04 19:27
Hipokrati: Episodi i plotë – Si të mos përfundojmë te këmba diabetike, 28 Mars 2020
28/03 21:05