Hipokrati, 19 Janar 2019, Ndërhyrja kirurgjikale në lëkurë, heqja e nishaneve
19/01/2019 19:30

Stafi i emisionit “Hipokrati” ka ndjekur në një nga sallat operacionale, ndërhyrjen kirurgjikale në lëkurë. Mjekja dermatologe shpjegon gjithë procesin e operacionit për pacienten në fjalë.

Promo – Hipokrati, sëmundjet ORL, në 18:20 në Top Channel
19/02 21:56
Emisioni i plotë: Hipokrati, 16 Shkurt 2019, Kontrolli shëndetësor periodik
16/02 20:58
Hipokrati, 16 Shkurt 2019, Vizita te mjeku, si kryhen analizat e check up?
16/02 19:30
Hipokrati, 16 Shkurt 2019, VoxPop/ Sa informacion kanë qytetarët lidhur me check up? – Top Channel
16/02 19:30
Hipokrati, 16 Shkurt 2019, Ushqimi dhe ushqyerja, si të ushqehemi pas check up?
16/02 19:30
Hipokrati, 16 Shkurt 2019, Siguria e analizave laboratorike, si përpunohen analizat?
16/02 19:30
Sonte në Hipokrati – Kontrolli shëndetësor periodik
16/02 12:19
Emisioni i plotë: Hipokrati, 08 Shkurt 2019, Çrregullimet e ritmit të zemrës – Top Channel
09/02 19:31
Hipokrati, 08 Shkurt 2019, Ushqimi dhe ushqyerja, si ta mbajmë zemrën të shëndetshme? – Top Channel
09/02 19:30
Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Elektrofiziologjia, teknika mjeksore që “zhduk” aritmitë – Top Channel
09/02 19:30
Hipokrati, 08 Shkurt 2019, Si kryhen ekzaminimet për kontrollin e zemrës – Top Channel
09/02 19:30
Sonte në “Hipokrati”, çrregullimet e ritmit të zemrës
09/02 12:57
Emisioni i plotë: Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Kirurgjia plastike – Top Channel
02/02 19:31
Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Paketa “One Life”, si të përfitojmë shërbim mjeksor falas?
02/02 19:30
Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Zmadhimi i gjoksit dhe eleminimi i dhajmit të barkut
02/02 19:30
Hipokrati, 02 Shkurt 2019, Vizita te mjeku, cilat janë metodat më të fundit për trajtimin e lëkurës?
02/02 19:30
Emisioni i plotë: Hipokrati, 26 Janar 2019, Dermokozmetika
26/01 19:31
Hipokrati, 26 Janar 2019, Trajtimi i fytyrës, si kryhet mesoterapia?
26/01 19:30
Hipokrati, 26 Janar 2019, Mbjellja e flokëve, si funksionon metoda D.H.I?
26/01 19:30
Hipokrati, 26 Janar 2019, Dieta e shëndetshme, si të kujdesemi për lëkurën?
26/01 19:30