Hipokrati, 12 Janar 2019, Si kryhen ekzaminimet te foshnjat & fëmijët? – Top Channel
12/01/2019 19:30

Stafi i emisionit “Hipokrati” ka ndjekur panë spitalit Hygeia disa nga ekzaminimet e nevojshme që kryhen tek foshnjat e porsalindur si dhe kontrolli fizik i fëmikëve me viroza gripale.

Emisioni i plotë: Hipokrati, 23 Mars 2019, Kujdesi për sytë
23/03 19:31
Hipokrati, 23 Mars 2019, Retinopatia diabetike, si kryhet ndërhyrja kirurgjikale?
23/03 19:30
Hipokrati, 23 Mars 2019, Vizita te mjeku, si kryhen ekzaminimet për shëndetin e syve?
23/03 19:30
Hipokrati, 23 Mars 2019, Trumat në sy, si kryhet ndërhyrja kirurgjikale e retinës?
23/03 19:30
Hipokrati, 23 Mars 2019, Dieta e shëndetshme, cilat janë ushqimet që ndihmojnë sytë?
23/03 19:30
Emisioni i plotë: Hipokrati, 16 Mars 2019, Shëndeti oral
16/03 19:31
Hipokrati, 16 Mars 2019, Implantet dentare, si kryhet ndërhyrja kirurgjikale?
16/03 19:30
Hipokrati, 16 Mars 2019, Estetika dentare, si kryhet vendosja e fasetave?
16/03 19:30
Hipokrati, 16 Mars 2019, Vizita te mjeku, si kryhen ekzaminimet për vendosjen e implanteve?
16/03 19:30
Emisioni i plotë: Hipokrati, 09 Mars 2019, Laboratorët mjekësorë
09/03 19:40
Hipokrati, 09 Mars 2019, Vizita te mjeku, si kryhet analiza e NIPT-it?
09/03 19:30
Hipokrati, 09 Mars 2019, Dieta e shëndetshme, cilat janë ushqimet që shkaktojnë intolerancë?
09/03 19:30
Hipokrati, 09 Mars 2019, Intoleranca ushqimore dhe alergjia molekulare, si kryhen analizat?
09/03 19:30
Hipokrati, 09 Mars 2019, Analizat e rralla, si kryhen dhe si sigurohet transporti ndërkombëtar?
09/03 19:30
Promo – Hipokrati, Analizat, në 18:20 në Top Channel
05/03 20:07
Emisioni i plotë: Hipokrati, 02 Mars 2019, Kujdesi në urgjencat pediatrike
02/03 19:31
Hipokrati, 02 Mars 2019, Bullizmi, shkaqet dhe ndikimi emocional te fëmijët
02/03 19:30
Hipokrati, 02 Mars 2019, Vizita te mjeku, si trajtohen urgjencat për trupat e huaj te fëmijët?
02/03 19:30
Hipokrati, 02 Mars 2019, Trupat e huaj, si duhet të kujdesemi në përzgjedhjen e ushqimit te fëmijët
02/03 19:30
Hipokrati, 02 Mars 2019, Kriptorkidismi, si trajtohen problemet kongenitale te fëmijët
02/03 19:30