Heronjtë e Kanionit; dashamirësit e rafting që ndaluan HEC-et
12/02/2018 20:29

Kanionet e Osumit janë pasuri kombëtare. Por heronjtë që i mbrojnë dhe i kanë shndërruar ato në gjenerator të zhvillimit ekonomik për zonën, janë një grup i vogël njerëzish, nismetarët e sportit të raftingut.