Heroi i masakrës në Macukull. Kryeplaku ndali autorin: Po qëllonte 16 persona
12/10/2018 16:25

Punëtorët e Bashkisë së Matit kishin 4 ditë që punonin në fshatin Shëlli për hapjen e rrugës. Një ditë pas masakrës me 3 viktima dhe një të plagosur, banorët e fshatit shprehen të traumatizuar për ngjarjen e rëndë.