Hell’s Kitchen, sonte, ora 21:00, në Top Channel
01/11/2018 09:24

Keni parë episodin e parë dhe të dytë? Nuk keni për ta imagjinuar se çfarë do të ndodhë tek i treti! Për të mos u humbur, “Hell’s Kitchen Albania”! Sonte, ora 21:00, në Top Channel!