Hell’s Kitchen/ Të ftuarit VIP në kuzhinën më të njohur në Shqipëri
14/12/2018 22:26

Sot pjesë e restorantit të “Hell’s Kitchen” janë edhe drejtues të portaleve të njohura në vend si dhe gazetarë të showbizit. Ata provuan nga afër emocionet e kuzhinës më të famshme në Shqipëri. Opinionet e tyre janë origjinale…