“Hell’s Kitchen”/ Sileone në finale përballë Ervinit, reagimi i tij…
04/01/2019 21:59

Shefi dhe njëherazi finalisti i dytë i Hell’s Kitchen është Sileoni, i cili do të jetë përball Ervinit për çmimin e fituesit të “Kuzhinës së Djallit”. Reagimi i tij është fantastik.