Hell’s Kitchen – Restoranti mbyllet pa shërbyer të gjithë klientët
23/11/2018 22:54
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 2, 18 Tetor 2019 – Reality Show
18/10 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Alfred Lela refuzon të hajë darkën pasi gjen një qime në pjatë
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shefi i kuzhinës dhe ai i restorantit ngrenë një kurth për skuadrën blu
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Kamarieri sfidon konkurrentët e futet në kuzhinë
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shefi nuk e lë të qetë Zamirin. A do e përballojë ai presionin? Po Megi?
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Livia, e detyruar nga shef Renato, ha sallatë të pa larë
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Gazetarët japin vlerësimet e tyre për restorantin e HK. A janë të kënaqur ata?
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Vajzat pastrojnë kuzhinën pasi humbën sfidën. Djemtë u bëjnë një “surprizë”
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato përjashton Zamirin nga HK!
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Kamarieri: “Është turp të shërbejmë këto pjata!”
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato nxehet me konkurrentët sepse janë vonë për në kuzhinë
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Qime në pjatë! Nervat e shefit arrijnë kulmin. Ai qeth zero konkurrentët
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato hedh salçiçet me tempura në kosh
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato mban nën presion lideren e vogël të skuadrës së kuqe
18/10 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 1, 11 Tetor 2019 – Reality Show
11/10 23:16
Klodian Neli, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15
Visara Pirra, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15
Françesko Tuku, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15
Shef Renato martohet në Hell’s Kitchen
11/10 23:15
Vjonis Alushaj, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15