Hell’s Kitchen/ Kush di më shumë në kuzhinë?! Debate të forta mes konkurrentëve
14/12/2018 23:00

Ndërkohë që Limone duhet të marrë vendimin mbi dy personat që do të nominojë, konkurrentët kanë shpërthyer në debate të forta në dhomën Living. Elvana dhe Brunilda përplasen sërish për çështje aftësish; Kush di më shumë në kuzhinë?!