Hell’s Kitchen, Episodi 11, 28 Dhjetor 2018, Pjesa 1
28/12/2018 23:03
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 7, 22 Nëntor 2019 – Reality Show
22/11 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti refuzon të futet në kuzhinë. Françesko e merr në krahë me pahir
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato surprizon përsëri. Një mesazh për Françeskon
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti dhe shef Renato bien dakord për të sabotuar djemtë!
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Marsela përfiton nga respekti e dobësia që tregon Selmani ndaj vajzave
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Gabim pas gabimi! Të bërtitura mes shefit dhe Ledjonit për petullat e tij
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Pjatat e Ledjonit përfundojnë në tokë! Përsëri diçka e palarë
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Ledjoni thotë se ka pasion aktrimin. Shefi e nxjerr jashtë kuzhinës
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Restoranti u hap, por tiganët kanë fluturuar në të katërta anët
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Kristina e Françesko si personazhet e Hotel Transylvania për të pritur fëmijët
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Përveç pastrimit, humbësit duhet të durojnë fjalët e Marselës që nuk i lë të qetë
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Ndërkohë që Rezarti saboton djemtë, në skuadrën e kuqe tensioni arrin kulmin
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Fëmijët kanë disa kërkesa për shef Renaton
22/11 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 6, 15 Nëntor 2019 – Reality Show
15/11 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Vjonisi thyen rregullat. Ai përjashtohet nga Hell’s Kitchen
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato i derdh pjatën në trup Meridianit. Si reagon ai?
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Konkurrentët vendosin recetat në kurriz të njëri-tjetrit me gjilpëra
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shefi i qepet Rezartit. I hedh atij tre herë makaronat
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Kristina kap prej flokësh Marselën. Çfarë bën ajo?
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato Sokolit: “Kë prek me dorë ti?!”
15/11 23:15