Hell’s Kitchen Albania/ Renato Mekolli: Aplikantë nga e gjithë bota
08/08/2019 20:30

Fill pas edicionit të parë dhe të suksesshëm të reality show-t “Hells Kitchen Albania”, formati i njohur amerikan rindez këtë fillim gushti akoma më shumë kureshtjen e publikut, pas hapjes së aplikimeve të reja për sezonin e ardhshëm.