Hell’s Kitchen, Episodi 2, Pjesa 1, 26 Tetor 2018
26/10/2018 23:33
Hell’s Kitchen, Episodi 5, 16 Nëntor 2018, Pjesa 1
16/11 23:03
Hell’s Kitchen – E eliminuara e kësaj mbrëmje është Stiljana
16/11 23:03
Hell’s Kitchen, Episodi 5, 16 Nëntor 2018, Pjesa 2
16/11 23:02
Hell’s Kitchen, Episodi 5, 16 Nëntor 2018, Pjesa 3
16/11 23:01
Hell’s Kitchen, Episodi 5, 16 Nëntor 2018, Pjesa 4
16/11 23:00
Hell’s Kitchen – Të ftuarit specialë; këngëtarët Venera dhe Lindi dhe personazhi i “Portokalli”
16/11 22:46
Hell’s Kitchen – Për të disatën herë Stiljana gabon në kuzhinë. Shef Renato reagon ashpër
16/11 22:44
Hell’s Kitchen – Për mungesën e kripës, shef Renato nuk e toleron Ramazanin
16/11 22:35
Hell’s Kitchen – Shpërthejnë djemtë për një mikser të pa pastruar
16/11 22:26
Hell’s Kitchen – Sileone lë pa pastruar karkalecin, shef Renato i hedh tiganin te këmbët
16/11 22:20
Hell’s Kitchen – Videomesazhi nga vajza, Limone ka 5 javë pa e parë
16/11 22:03
Hell’s Kitchen – Filetimi i peshkut nervozon vajzat!
16/11 21:30
Hell’s Kitchen – Suzana shpërthen në lot pas diskutimeve të forta me Brunildën
16/11 21:09
Hell’s Kitchen, sonte, ora 21:00, në Top Channel
16/11 13:00
Hell’s Kitchen, të premten, ora 21:00, në Top Channel
15/11 13:30
Hell’s Kitchen, Episodi 4, 9 Nëntor 2018, Pjesa 1
09/11 23:33
Hell’s Kitchen, Episodi 4, 9 Nëntor 2018, Pjesa 2
09/11 23:32
Hell’s Kitchen, Episodi 4, 9 Nëntor 2018, Pjesa 3
09/11 23:31
Hell’s Kitchen, Episodi 4, 9 Nëntor 2018, Pjesa 4
09/11 23:30
Hell’s Kitchen- I eliminuari i episodit të katërt është Artani
09/11 22:50