HEC-et, MEI njofton dy konçesione të tjera
04/09/2017 00:00

Dy konçesione të tjera për hidrocentrale të vegjël janë njoftuar nga Ministria e Energjisë dhe Industrisë.

Pije energjike pa akcizë. Taksa u hoq me lobim energjik
15/12 15:36
Gjykata “hap” çështjen e ÇEZ, urdhëron prokurorinë të vazhdojë hetimet
15/12 14:25
Unaza e Madhe, përfundon segmenti TEG- Farkë
15/12 14:21
Shpërblimet e fundvitit, nis sot shpërndarja
15/12 09:20
KKT, tjetër kullë në qendër
14/12 19:46
Shqipëria, në tregjet ndërkombëtare për hua
14/12 16:19
Eurobond, 500 milionë euro. Shqipëria, në tregjet ndërkombëtare për hua
14/12 15:56
Turizmi në krye, në 9 muaj solli 1.3 miliardë euro
12/12 15:04
INSTAT: Ulet papunësia
12/12 14:42
Dërgesat e emigrantëve, BSH: Bankat të ulin kostot e transfertave
11/12 14:48
“Shiu shpëtoi buxhetin”
10/12 15:23
Skenari i njëjtë, CEZ ikën nga Bullgaria e Turqia siç iku nga Shqipëria
10/12 15:21
Pezullim lejeve për autobusët, Ministria: Kontroll dhe anulim për 60 linja
08/12 15:33
Çmimi i energjisë, Qeveria do të vendosë për tarifat e KESH
08/12 15:23
Kredi me një bilanc, nga 1 janari bankat nuk do pranojnë dy bilance
07/12 20:42
Bizneset me një bilanc, nga 2018 bankat njohin vetëm atë të Tatimeve
07/12 14:40
Rriten kuotat për peshkimin; 100 tonë në 2018
06/12 15:40
Taksat për turizmin, nga lehtësitë përfitojnë investimet e reja
06/12 15:24
Dëmshpërblimi i përmbytjeve, Ahmetaj: 5 milionë euro në 2015
06/12 15:22
Si shpallen emergjencat? Vendimi i Qeverisë “Nano”; Shteti paguan për të gjitha
05/12 15:02