Haradinaj për Specialen: Nuk i japim llogari ambasadorëve
25/01/2018 10:13

Qeveria i jep llogari parlamentit dhe jo ambasadorëve. Kështu u shpreh kryeministri kosovar Ramush Haradinaj për gazetarët në Prishtinë, pas reagimeve të shumta të diplomatëve të huaj, lidhur me nismën për shfuqizimin e ligjit për Gjykatën e Speciale.