Haradinaj i bindur: Vizat hiqen në maj
19/04/2018 14:45

Qeveria e Kosovës i dërgoi Kuvendit për shqyrtim dhe miratim platformën e fazës finale të dialogut mes Kosovës dhe Serbisë. Kryeministri Ramush Haradinaj, u shpreh se kjo platformë ka për qëllim përmbylljen e fazës përfundimtare të këtij procesi duke qenë se dialogu ekzistues nuk po jep më rezultate.