Hapet në Kaliforni muzeu dedikuar kanabisit
24/08/2019 16:39

Një muze dedikuar kanabisit, është hapur në Kaliforni. Muzeu është financuar nga një uebsajt i fokusuar tek përdoruesit e kanabisit, dhe i ka hapur dyert për vizitorët, në Los Angeles, që në fillim të gushtit.