Hapet gara për bypass-et e Fierit dhe Vlorës
19/09/2017 00:00

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka hapur garën e tenderave për vazhdimin e punimeve për ndërtimin e bypass-it të Fierit dhe atij të Vlorës.

Turizmi në krye, në 9 muaj solli 1.3 miliardë euro
12/12 15:04
INSTAT: Ulet papunësia
12/12 14:42
Dërgesat e emigrantëve, BSH: Bankat të ulin kostot e transfertave
11/12 14:48
“Shiu shpëtoi buxhetin”
10/12 15:23
Skenari i njëjtë, CEZ ikën nga Bullgaria e Turqia siç iku nga Shqipëria
10/12 15:21
Pezullim lejeve për autobusët, Ministria: Kontroll dhe anulim për 60 linja
08/12 15:33
Çmimi i energjisë, Qeveria do të vendosë për tarifat e KESH
08/12 15:23
Kredi me një bilanc, nga 1 janari bankat nuk do pranojnë dy bilance
07/12 20:42
Bizneset me një bilanc, nga 2018 bankat njohin vetëm atë të Tatimeve
07/12 14:40
Rriten kuotat për peshkimin; 100 tonë në 2018
06/12 15:40
Taksat për turizmin, nga lehtësitë përfitojnë investimet e reja
06/12 15:24
Dëmshpërblimi i përmbytjeve, Ahmetaj: 5 milionë euro në 2015
06/12 15:22
Si shpallen emergjencat? Vendimi i Qeverisë “Nano”; Shteti paguan për të gjitha
05/12 15:02
Pagat, Ahmetaj: Biznesi i madh të vetëkorrigjohet, ose…
05/12 14:58
Bilanci i përmbytjeve
03/12 16:23
Ekonomia shqiptare në Itali, mbi 250 mijë të punësuar
02/12 15:33
Reshjet përmirësojnë situatën në kaskadën e Drinit
02/12 15:15
Sëmundja të zhyt në varfëri
01/12 15:52
Çekët e CEZ, duan imunitet. Gjykata: Do të dëgjojmë edhe Prokurorinë
30/11 14:30
200 mijë euro për 2 ditë, KESH dëmton OSHEE
29/11 19:41