Hahn: Të hapen negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë
26/06/2018 15:09

Komisioneri i BE-së për zgjerimin, Johannes Hahn i bën thirrje BE të hapë negociatat e anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë. Rajoni i Ballkanit Perëndimor ka nevojë për një sinjal pozitiv nga BE.