Hahn në Tiranë dhe Shkup për verifikim
11/07/2018 12:17

Javën e ardhshme, Johanes Hahn do të jetë në Tiranë e Shkup për të asistuar procesin përgatitor të nisjes eventuale të negociatave me BE-në.