Hahn i përgjigjet “Syriza”-s: Tekstet shkollore, çështje dypalëshe Shqipëri-Greqi
12/01/2018 19:34

Komisioneri europian për Zgjerimin, Johannes Hahn i është përgjigjur interpelancës së kërkuar nga dy eurodeputetët e partisë qeveritarë “Syriza” për hartat etnike dhe irredentiste, që siç theksojnë ata përmbajnë librat shkollore të Shqipërisë.