“Gurët fatsjellës dhe vetitë e tyre të pamohueshme”
07/07/2018 15:23

Zgjedhjet e bizhuve që kanë ndikim në jetën e tyre lidhen me momentin, gjendjen shpirtërore apo shenjën e horoskopit. Por Fjorza na tregon se para 12 vitesh, për shkak të mungesës së informacionit, ka qenë shumë e vështirë të fitonte besimin e shqiptarëve për gurët natyralë.