Guida javore në Top Channel dhe DigitAlb
03/10/2011 20:00

Çfarë ka Top Channel dhe Digitalb këtë javë? Si çdo të hënë, në “Pasdite në Top Channel” ne ndajmë me ju sugjerimet tona.