Gruaja vishet për herë të parë nuse- Dua të të bëj të lumtur, 14 Mars 2020
15/03/2020 13:09

Dua të të bëj të lumtur nën autorësi dhe moderim të Arbana Osmani, programi më emocionues në Top Channel. Çdo të shtunë në prime time në ekranin e “Top Channel” histori me tematika të ndryshme nga njëra-tjetra ku përfshihen: konflikti, dashuria, frymëzimi dhe situatat gazmore. Programi i cili sjellë çdo javë histori frymëzimi, të njerëzve që ia kanë dalë edhe kur e kanë pasur fatin kundër; nëna të vetme; njerëz me aftësi ndryshe, që luftojnë kundër pamundësive të tyre fizike; familje që kanë dalë nga tragjeditë, duke ia nisur nga e para; fëmijë të mbetur në udhëkryq që kanë gjetur të vetëm rrugën e duhur; njerëz që kanë prekur skamjen pa humbur dinjitetin; ata që vuajnë nga sëmundje të rënda e që megjithatë luftojnë për një ditë më shumë... “Dua të të bëj të lumtur” sjell historitë e tyre, për t’iu treguar që nuk janë vetëm dhe që të gjithë bashkë mund t’ia dalim.

Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:31
Ditëlindje surprizë me Xhemi Shehun & Ermal Mamaqin (Pjesa 2) – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:30
Një talent i pazbuluar, surprizë Dori dhe Devi – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:30
Mesazhi prekës i vajzës për nënën infermiere – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:30
Ditëlindje surprizë me Xhemi Shehun & Ermal Mamaqin (Pjesa 1) – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:30
Kolegët kanë diçka për t’i thënë infermieres nga Puka – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:15
Zonja ka një kërkesë për çunat e Fiks Fare – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:15
Mamaja surprizon vajzën që ka ditëlindjen – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:15
Filipi ka një mesazh për çunat e Fiks Fare – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:15
Xhemi Shehu surprizon fansen e saj të vogël – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:15
Vajza falenderon nënën infermiere – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:15
Ermal Mamaqi ka një këshillë për vajzën e ditëlindjes – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:15
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 16 Maj 2020
16/05 23:31
Pesë muaj pa takuar prindërit – Dua të të bëj të lumtur, 16 Maj 2020
16/05 23:30
Përlotet Doktor Pipero (Pjesa 1) – Dua të të bëj të lumtur, 16 Maj 2020
16/05 23:30
Përlotet Doktor Pipero (Pjesa 2) – Dua të të bëj të lumtur, 16 Maj 2020
16/05 23:30
Ylli Baka suprizë për një super gjyshe – Dua të të bëj të lumtur, 16 Maj 2020
16/05 23:30
Ylli Baka ka diçka për t’i thënë gjyshes heroinë – Dua të të bëj të lumtur, 16 Maj 2020
16/05 23:15
Dr. Pëllumb Pipero rrëfen historinë e jetës së tij – Dua të të bëj të lumtur, 16 Maj 2020
16/05 23:15
Ylli Baka performon një nga hitet e tij – Dua të të bëj të lumtur, 16 Maj 2020
16/05 23:15