Greqi, kapen speca me pesticide nga Shqipëria në Pire
12/10/2018 12:17

Agjencia për kontrollin cilësor, higjienik dhe të kimikateve në fruta-perimet e Pireut ka zbuluar 708 kg speca nga Shqipëria, që ishin të papërshtatshme për konsum.