Gratë e periferisë, vështirësitë e ditës dhe zakonet që nuk janë shkulur
13/01/2018 15:17

Vetëm një orë larg kryeqytetit, në periferi të Tiranës, jeta e grave është tejet e vështirë. Pavarësisht se është 56 vjeç, Xhija tregon se kështu ka punuar gjithmonë, si tek familja e saj ashtu edhe tek burri.

Rreziku i ndërhyrjeve estetike. Mjekët dermatologë: Shqiptarët, të ekspozuar nga sëmundjet
18/09 20:19
Në radhë për te mjeku. Të moshuarit dalin që në 4 të mëngjesit
17/09 20:37
Mbyllet shkolla në Fier, protestojnë prindërit
17/09 12:42
Pa Koment – Mbyllet tregu i kafshëve në Cërrik
17/09 12:15
Raundi i dytë për universitetet. Për një degë më të mirë, çregjistrohen nga raundi i parë
16/09 20:03
“Zhurmë, zhurmë… shumë zhurmë”. Qytetarët: Këtu nuk jetohet më
16/09 17:33
Azilantët e dëbuar. Familja Toçilla nga Franca përfundon në spital
16/09 17:24
Kazinotë “pushtojnë” Korçën, frekuentues edhe adoleshentët
16/09 16:40
Bulqizë, mësuesit rikonstruktojnë 3 shkolla
16/09 16:22
Shkollat pa higjienë, inspektimi nis të hënën. Po u shfaqën probleme, mbyllje e pjesshme
16/09 16:09
“Isa Boletini”, jo më me dy turne. Shkolla në Kodër-Kamëz do të ketë 17 klasa të reja
16/09 16:01
Gjirokastër, festa e qifqive kremtohet krahas artit të rrugës
16/09 14:52
Panairi i Roshnikut, prezantohen prodhimet e zonës
15/09 13:52
Në Byshek të Elbasanit, zona turistike po pastrohet
15/09 12:41
Kazino dhe papunësi në Elbasan
15/09 12:15
“Babë Dudë Karbunara”, shkolla e rrënuar
13/09 12:27
Përgatitjet për shkollë. Në Shupenzë bëjnë gati shkollat
13/09 12:20
Ilaçet, reagon Fondi: Ja pse përjashtohen disa pacientë
12/09 17:08
4 ditë para hapjes së shkollave, librat shkollorë me mungesa
11/09 16:16
Gruda, fshati pa ujë
10/09 12:45