Grand Gala. Festat, në skenën e teatrit, artistë të suksesshëm
27/12/2017 15:12

Ideja e realizimit të Grand Galasë së Vitit të Ri nga Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit ishte origjinale dhe ndryshe nga më parë.