Grabiten shtëpitë në Dukat; Hajdutët nuk kursejnë as banesën e kryeplakut
12/06/2018 12:09

Shtëpitë e fshatit Dukat në Vlorë po grabiten në masë. Jo vetëm banesat e emigrantëve të cilët nuk banojnë në fshat dhe gjejnë çdo gjë të shkatërruar kur kthehen, por edhe ajo e kryetarit të fshatit janë grabitur.