Golf, sumo e “barbeque”. Trump kalon ditë relaksi në Japoni
26/05/2019 20:11

Një raund golfi nën diell, hamburgera për drekë, vende në tribunë në një turne sumoje dhe një darkë në stil “Barbeque”.