Golem, pushuesit kërkojnë t’u rikthehet hapësira buzë detit
16/06/2019 20:29

Edhe pse të dëmtuar nga prerjet e shumta, plazhi i Golemit ruan ende brezin e pishave të buta bregdetare, po tani që plazhi ka nisur me intensitet të plotë del në pah mungesa apo pamjaftueshmëria e infrastrukturës për të përballuar fluksin e automjeteve që vërshojnë drejt zonave turistike, veccanërisht në fundjavë. Në mungesë të parkimeve dhe për të qenë sa më pranë plazhit, automjetet parkohen nën pisha.