“Gjurmë Shqiptare”: Thesari i mistershëm i Vrapit
27/01/2018 21:00

Ku është zbuluar thesari më i famshëm shqiptar, e që sot ndodhet në SHBA? Si u gjet dhe u trafikua në SHBA? Cila është krahina e harruar mes varfërisë e izolomit, që mbart këtë histori të jashtëzakonshme të mbuluar nga ari?