“Gjurmë Shqiptare”: Thesaret e mbyllura shqiptare
23/06/2018 20:55

Në disa korridore të nëndheshëm fshihen thesaret e historisë shqiptare. Ato qëndrojnë të mbyllura dhe larg syve të publikut.