“Gjurmë Shqiptare” – Të pathënat e luftës së Trojës
21/04/2018 20:56

Cilat janë të pathënat e luftës së Trojës? Çfarë fshihet në Iliadë dhe përse të vërtetat e saj janë mbuluar? Si janë ndryshuar të vërtetat e Homerit? Cili është roli i Paionëve, Perrebejeve, e mbi të gjitha i Dardanëve? Përse Homeri e quan Akilin të mallkuar? Ushtritë pjesëmarrëse, figurat kryesore, mitet, të vërtetat... Një dokumentar që vjen përmes një analize të arkeologeve më të njohur, të dhënave të autorëve të lashtë, historianëve dhe studiuesve botërorë. Ndiqni dokumentarin e plotë të gazetarit Marin Mema

Gjurmë Shqiptare: Gjaku ynë i shpërndarë
08/12 20:46
Stand Up – Gjurmë Shqiptare – Gjaku ynë i shpërndarë
08/12 18:35
Intro: Gjurmë Shqiptare – Gjaku ynë i shpërndarë
08/12 17:50
Sonte në Gjurmë Shqiptare – Gjaku ynë i shpërndarë
08/12 16:59
Gjurmë Shqiptare 5 – Gjaku ynë i Shpërndarë, nga Marin Mema
06/12 14:46
Gjurmë Shqiptare: Kur nderohet një vrasës i shqiptarëve…
01/12 20:52
Stand Up – Gjurmë Shqiptare – Kur nderohet një vrasës i shqiptarëve…
01/12 18:35
Sonte në Gjurmë Shqiptare – Kur nderohet një vrasës i shqiptarëve
01/12 17:04
Gjurmë Shqiptare 5 – Kur nderohet një vrasës i shqiptarëve
29/11 14:43
“Gjurmë shqiptare”- 5: Lufta e Madhe në Shqipëri
24/11 20:55
Stand Up – Gjurmë Shqiptare – Lufta e madhe në Shqiperi
24/11 18:30
Shqiptarët në Luftën e Madhe – Sonte në “Gjurmë shqiptare”
24/11 15:50
Gjurmë Shqiptare: Kastriotët e panjohur në Itali
17/11 21:00
“Gjurmë shqiptare 5”, Kastriotët e panjohur në Itali…
17/11 15:19
Gjurmë Shqiptare 5 – Kastriotët e panjohur në Itali
16/11 13:22
Gjurmë Shqiptare: Himara përtej detit
10/11 23:30
Himariotët kuq e zi. Në Itali, në fshatin që ruan identitetin shqiptar
10/11 15:05
Gjurmë Shqiptare 5, Himara përtej detit, nga Marin Mema, të shtunën, në 20:10
09/11 15:01
Gjurmë Shqiptare: Sa e pasur është vërtetë Shqipëria?
03/11 20:55
Gjurmë Shqiptare 5, nga Marin Mema, të shtunën, ora 20: 10, në Top Channel
01/11 15:02