Gjurmë Shqiptare – Qyteti që nuk është në hartë. Si u zbulua dhe rivarros qyteti Ilir?
21/09/2019 20:45

Zbuloni një qytet Ilir që arkeologët e nxorrën në dritë dhe e mbuluan sërisht. Cila është arsyeja? Përse u rivarros teatri me 4 mijë vënde dhe shumë zbulime të tjera? Video e fotografi ekskluzive... Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema

Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve 3 – Gjurmë Shqiptare
25/07 20:45
Historia e vërtetë e nënës së SKENDERBEUT – Gjurmë Shqiptare
18/07 20:45
Fshati shqiptar në GREQI, ku SHQIPJA ruhet ende. KONICA – Gjurmë Shqiptare
11/07 20:45
Vrasjet e tmerrshme në kufirin shqiptar. Historia e frikshme – Gjurmë Shqiptare
04/07 20:45
Bylisi, ILIR apo GREK? Historia qe duhet njohur nga të gjithë. La storia vera – Gjurmë Shqiptare
27/06 20:45
ZANI ÇAUSHI duke folur greqisht në 1997. Përmend VORIO EPIRIN
22/06 18:30
Qyteti i lashtë ku u zbulua emërtimi SHQIPTAR – Gjurmë Shqiptare
20/06 20:45
Pjesa 2. Plani i GREQISË për pushtimin e SHQIPËRISË në 1997. Imazhet e rralla – Gjurmë Shqiptare
13/06 20:45
Çfarë premtoi Vehbi Alimuça i VEFAS kur ranë piramidat ?! Deklarata e kohës
10/06 16:20
VLORA 1997. Pamje të frikshme
10/06 11:03
Lushnje 1997. Përplasjet e dhunshme me policinë. Pamjet 1997.
09/06 15:13
1997 – Marsi i mallkuar. Pamjet e frikshme të 1997. Pjesa 1 – Gjurmë Shqiptare
06/06 20:45
Mashtrimi SERB me historinë SHQIPTARE. Serbs steal the Albanian history – Gjurmë Shqiptare
30/05 20:45
The project for the hellenization of Albania. Projekti i fshehtë. – Gjurmë Shqiptare
30/05 13:45
The project for the hellenization of Albania. Projekti i fshehtë. – Gjurmë Shqiptare
29/05 16:13
Patrioti shqiptar që u burgos nga të gjitha regjimet- Gjurmë Shqiptare
23/05 20:45
ISMAIL QEMALI, çfarë fshihet tek Vlorajt ?! Kush ishte i pari ? – Gjurmë Shqiptare
16/05 20:45
Grupet ekstreme greqizojnë Shqipërinë. Zbulohet projekti i nëndheshëm – Gjurmë Shqiptare
10/05 15:07
Grupe GREKE greqizojnë fshehtas SHQIPËRINË. Ja plani i fshehtë – Gjurmë Shqiptare
09/05 20:45
Si u shkatërrua dhe u zhduk pasuria e Shqiptarëve?! – Gjurmë Shqiptare
02/05 20:50