Gjurmë Shqiptare – Qyteti nëntokësor i komunizmit shqiptar
05/10/2019 20:45

Si është braktisur qyteti nëntokë që do të përdorej në rastin e një sulmi Jugosllav gjatë komunizmit? Çfarë qëndron në galeritë e errëta? Zbuloni një qytet të nëndheshëm i cili sot është lënë në harresë të plotë nga shteti. Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema

Gjurmë Shqiptare – Historia e panjohur e Ismail Qemalit. Rrëfimi i jashtëzakonshëm
07/12 20:30
Gjurmë Shqiptare – Butrinti, Ilir apo greko-romak? E vërteta si po deformohet historia
23/11 20:45
Gjurmë Shqiptare – Si po pushtohet sot Shqipëria nga grekët, serbët dhe turqit? Vendimet tronditëse
16/11 20:45
Si i zbuloi majori amerikan eshtrat e mbretit Gent dhe çfarë rrembeu prej varrit?
14/11 21:51
Gjurmë Shqiptare – Misteret e mbretit të madh ilir. A është ky varri i tij?
09/11 20:45
Si i zuri ushtria shqiptare 605 ushtarë grekë rrobër në vitin 1949?
04/11 18:22
Dëshmia e ish ushtarit shqiptar sot 100 vjeç që i mbijetoi luftës me grekët 70 vjet më parë
03/11 18:17
Gjurmë Shqiptare – Lufta mes Shqipërisë komuniste dhe Greqisë. Faktet e panjohura më parë
02/11 20:45
Sonte në “Gjurmë Shqiptare”, faktet e panjohura të luftës mes Shqipërisë komuniste dhe Greqisë
02/11 13:37
Gjurmë Shqiptare – Piramidat e lashta të tokës shqiptare. Super zbulimi shqiptar
26/10 20:45
Gjurmë Shqiptare – Zbulimi që ndryshon historinë e shqiptarëve….
19/10 20:45
Perkolaj nga vajzëria, Markolaj nga bashkëshorti, por jam malazeze
14/10 21:54
Skandali, ja sesi murgesha në manastirin serb provokon shqiptarët
14/10 19:12
Gjurmë Shqiptare – Sekretet e shqiptarëve të Krajës. Si po shuhet me dhunë gjithçka shqiptare?
12/10 20:45
Asimilimi i shqiptarëve, deformim i historisë dhe braktisja e trojeve në Malin e Zi
12/10 13:02
Gjurmë Shqiptare – Qyteti nëntokësor i komunizmit shqiptar
05/10 20:45
Gjurmë Shqiptare – Shqiptarët e vjetër të Ukrainës. Thirrja që vjen nga larg
28/09 20:45
Gjurmë Shqiptare – Qyteti që nuk është në hartë. Si u zbulua dhe rivarros qyteti Ilir?
21/09 20:45
Gjurmë Shqiptare – Misteri i zhdukjes së 32 shqiptarëve. U mbytën, u vranë apo u burgosën në Greqi?
14/09 20:45
Misteri i 29 dibranëve të zhdukur. Sonte në emisionin “Gjurmë Shqiptare” në Top Channel
14/09 16:17